Εδώ και πολλά χρόνια, η  Intersport LTD προσφέρει την καλύτερη ποιότητα του συνθετικού χλοοτάπητα μέσω του επίσημου συνεργάτη μας FieldTurf aTarkett Company, ο παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή του συνθετικού χλοοτάπητα για το ποδόσφαιρο / ράγκμπι, τένις, χόκεϊ και διαμόρφωση τοπίου.
  Η Intersport Ltd είναι  ηγέτης στην τοπική αγορά, στην κατασκευή γηπέδων ποδοσφαίρου με συνθετικό χλοοτάπητα καθώς κατέχει το πρώτο και μόνο FIFA 2  Starsπιστοποιημένο γήπεδοστη Γεωργία, στο στάδιο “Poladi”.
  Παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα συνθετικού χλοοτάπητα που παράγονται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας του υλικού “Polymer”. Αποκλειστικές ίνες μπαίνουν σε προγραμματισμό και παράγονται σε εξειδικευμένα ερευνητικά κέντρα.
  Η ίνα μας προσφέρει  εξαιρετική αντοχή στο σπάσιμο και μείωση της φθοράς που προκαλείται από τις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου.  Η μαλακή και ανθεκτική σύστασή της, η εξαιρετική απόδοση, η αντοχή στηνακτινοβολία, το μοναδικό σχήμα, η υψηλή ποιότητα των υλικών πλήρωσης, η πρώτης τάξης ομάδα τοποθέτησης και μηχανήματα, η συντήρηση και η εξυπηρέτηση μετά την πώληση,  θα σας πείσουν να κατασκευάσετε το γήπεδό σας, που θα διαρκέσει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο.