Η IntersportLTD προσφέρει το μεγαλύτερο εύρος των ποικιλιών χλοοτάπητα για κάθε είδους χρήση και σκοπό. Επιλέξτε μεταξύ του χλοοτάπητα για γήπεδα ποδοσφαίρου και γήπεδα ράγκμπι, γήπεδα γκολφ, χλοοτάπητας με μεγάλη δύναμη και αντοχή, για όλες τις κλιματικές συνθήκες και θερμοκρασίες (κρύο - ζέστη – κοντά στη θάλασσα), χλοοτάπητας για να καλύψει κάθε έδαφος ή χλοοτάπητα κάτω από τη σκιά.
  Παρέχουμε  ποιότητα και αξιοπιστία μέσα από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό και την ομάδα μας από εξειδικευμένους εμπειρογνώμονες, προσφέροντας λύσεις για κάθε τύπο κατασκευής. Ο χλοοτάπητάς μας αναπτύσσεται σε 2.000.000 τμ σε διαφορετικές περιοχές, όπου κάθε είδους χλοοτάπητα ελέγχεται σε καθημερινή βάση, συντηρείται και προετοιμάζεται για μελλοντική χρήση. Διατηρούμε επίσης ένα πιστοποιητικό ποιότητας ISO 9001 τόσο για την παραγωγή όσο και τιςκατασκευές με χλοοτάπητα.
  Ο κύριος παράγοντας που συμβάλλει στην επιτυχία μας είναι ένας μοναδικός συνδυασμός της υψηλής ποιότητας των προϊόντων, της συνοχής και δυνατής εξυπηρέτησης μετά την πώληση.
  Είμαστε πλήρως εξοπλισμένη εταιρεία για την ανάληψη αθλητικών έργων και έργων διαμόρφωσης τοπίου. Με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα, τα φυτώρια μας και το εξειδικευμένο προσωπικό, προσφέρουμε στους πελάτες την ποιότητα και την αξιοπιστία σε όλες τις φάσεις της κατασκευής: προμήθεια και τοποθέτηση χώματος για την κατασκευή της υποδομής, προγραμματισμός,  προμήθεια και τοποθέτηση συστήματος αποστράγγισης, άρδευσης και θέρμανσης, προστασία του χλοοτάπητα και συντήρηση του κάθε τετραγωνικού μέτρου που έχουμε εγκαταστήσει, χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα και μηχανήματα για την φροντίδα και την συντήρηση του χλοοτάπητα.
  Συνεχίζουμε την καθημερινή έρευνα όλων των ειδών χλοοτάπητα που είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση και την πρόοδο. Για το λόγο αυτό έχουμε επενδύσει σε χρόνο και χρήμα και σε μια καλά εκπαιδευμένη ομάδα. Δημιουργήθηκε "Η Πειραματική Ομάδα Χλοοτάπητα", για την αντιμετώπιση θεμάτων που αφορούν τις διάφορες ποικιλίες χλοοτάπητα, αντοχή στις ασθένειες, έντονες καιρικές συνθήκες, καθώς και σε παράγοντες όπως η συχνότητα κουρέματος, η υφή και το χρώμα των φύλλων.